Werkplaats

Bij Autobedrijf Pepers in Erp ontvangt u een eerlijk advies en verzorgen wij graag het onderhoud van uw auto. Onze werkplaats is zo ingericht dat u met alle merken en soorten auto’s bij ons terecht kunt. Bovendien zijn we BOVAG-gecertificeerd, waardoor u zeker bent van uitstekend onderhoud aan uw auto. Ook hebben we ruim 40 jaar ervaring en hanteren we een transparante werkwijze. U wordt dus goed geholpen en weet altijd waar u aan toe bent.

Uw auto kan voor uiteenlopende diensten op het gebied van onderhoud terecht in Erp

Ons autobedrijf uit Erp biedt een breed scala aan diensten als het gaat om onderhoud aan uw auto. U kunt bij ons onder meer terecht voor:

Wanneer u een betrouwbare garage zoekt voor het onderhoud aan uw auto bent u bij ons in Erp aan het juiste adres. Reparaties worden pas na overleg en goedkeuring van de klant uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Tevens beschikken wij over moderne apparatuur voor het uitlezen van storingen aan uw auto of voor het bijvullen van uw airconditioning.

Vervangend vervoer

Wanneer uw auto bij onze garage in Erp in onderhoud is, heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een leenauto. Zo blijft u mobiel.

Haal- en brengservice

Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u uw auto wilt laten ophalen. Deze halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Bandenhotel

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Garantie

Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door onze garage in Erp laat uitvoeren.

Maak een afspraak voor auto-onderhoud

Is uw auto aan onderhoud toe en woont u in Erp, Veghel of omgeving? Dan staat Autobedrijf Pepers graag voor u klaar. Maak een afspraak bij onze werkplaats of neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0413 211 902.