werkplaats autobedrijf pepers

Een kleine beurt in Erp

Is uw auto toe aan een kleine beurt en woont u in regio Erp? Breng uw auto dan, op afspraak, langs bij Autobedrijf Pepers. Uw auto wordt op 20 punten gecontroleerd en we zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Het is verstandig om na elke 15.000 kilometer een kleine onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Rijdt u minder kilometers in een jaar? Dan is het alsnog verstandig om de auto jaarlijks een kleine beurt te geven. Met goed onderhoud verlengt u namelijk de levensduur van uw auto.

Een kleine beurt en eventuele reparaties laten uitvoeren bij onze garage in Erp

Tijdens de kleine beurt in onze autogarage in Erp wordt uw auto op meerdere punten nagelopen. We controleren bijvoorbeeld de accu, verlichting, uitlaat, katalysator, ruiten en wissers, banden en remmen. Komen we bij deze controle iets tegen dat aan reparatie toe is? Dan zullen we eerst contact met u opnemen voordat we tot reparatie overgaan. Transparantie staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. We voorkomen op die manier dat u voor onverwachte kosten komt te staan.

werkplaats autobedrijf pepers

✔ Transparante bedrijfsvoering
✔ Persoonlijke service
✔ BOVAG-gecertificeerd

 

werkplaats autobedrijf pepers

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Onze garage in Erp biedt meer mogelijkheden aan dan een kleine beurt alleen. U kunt bijvoorbeeld ook bij ons terecht wanneer u een betrouwbare occasion zoekt of wanneer uw auto aan reparatie toe is. Ook voor schadeherstel zit u goed bij ons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een afspraak maken voor een kleine beurt? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0413 211 902.